Het hoofdkantoor en het distributiecentrum voor de Benelux van Skil, Dremel en Bosch Benelux zijn samengevoegd. Hierdoor dient de bedrijfskantine van de bedrijven een andere sfeer te krijgen. Daarnaast dient het een plaats van samenkomst te zijn waar informeel overleg gevoerd kan worden.

De werknemers die in de inpakhallen van de distributieafdeling werkzaam zijn, zien gedurende hun werkuren geen daglicht of buitenlucht. Het uitzicht van de kantine geeft een aanblik op oude bedrijfshallen en opslagloodsen. De kantine is vormgegeven als een openplek in het bos waar men kan picknicken.

Het plafond bestaat uit diverse kleuren blauw. Op de wanden siert bomenbehang en de wand waarin de buffetbalie is opgenomen is bekleed met houten delen en ziet eruit als een blokhut.

 Alle losse onderdelen van de catering zijn weggewerkt in deze wand of zijn vormgegeven als zelfstandige boshut.

Deel dit project